top of page

WOLUWE-SAINT-PIERRE

Osons le meilleur

De Lijst van de Burgemeester:

Een verbindend project, boven het politiek gekrakeel

De Lijst van de Burgemeester bestaat in de eerste plaats uit vrouwen en mannen, buren en inwoners, Woluwenaars. De lijst is tweetalig, internationaal en pluralistisch, u vindt er onafhankelijken, centristen, christen-democraten, liberalen (door het samengaan met de groep « Liberalen & Onafhankelijken » - en Europeanen. Doordat onze lijst LB1150 zich zo ruim en verbredend openstelt, is ze de meest representatieve lijst in de gemeente.


Centraal in ons project staat het welzijn van eenieder, onze lijst staat los van de politieke tegenstellingen en brengt een heel spectrum aan gevoeligheden, ideeën en personaliteiten samen.


Wat verbindt ons ? Wij hebben de vast wil om het project dat we eind 2012 gestart zijn verder te zetten en uit te bouwen volgens de principes van goed bestuur, voorrang aan het algemeen belang en ‘samen leven’. Dit project is toekomstgericht, alle generaties hebben er hun plaatsje.

En het Brussels gewest is Sint-Pieters-Woluwe de groenste gemeente, en de levenskwaliteit is er het hoogst. Wij willen niet alleen dit uitzonderlijk levenskader bewaren, maar wij willen ook sereen en op duurzame wijze de gemeente op de toekomst voorbereiden. De Lijst van de Burgemeester wil van Sint-Pieters-Woluwe een voorbeeldgemeente maken, voor u en met u.
 

Maak van ons project ook uw project ! Want de politiek evolueert, en u wil ook meer en beter gehoord worden en uw woordje mee praten, kom dus bij ons ! Contacteer een van onze kandidaten die bij u in de buurt woont, stuur ons uw opmerkingen, uw suggesties, uw ideeën, engageer u in onze campagne om onze ambitie mee te verdedigen : #woluwe1150, samen, morgen, een voorbeeldgemeente.

bottom of page